Proizvodi koje ne koristim

Opet i ponovo me je Tijana sa bloga Sreća je zdravlje tagovala u svom novom postu. Zna koliko me postovi ovog tipa obraduju. :D
Već dva dana razmišljam o tome koji su to proizvodi koje ne koristim (ili koristim izuzetno retko).
Počeću od nege lica. Nikada nisam probala nijedan tonik za lice, iz razloga što se zbog problema sa aknama često umivam Effaclar-om, pa mi deluje da bi mi tonik još više isušio obraze. Dok pišem ove redove shvatila sam da bi mi tonik možda pomogao oko mašćenja T-zone. Stoga, ako imate neki da mi preporučite, pišite u komentarima! :)

Sledeći proizvod koji ne koristim su vlažne maramice za skidanje šminke. Probala sam jednom. Utisak je da ništa ne skidaju, samo razmuljaju i lice ostane prljavo! Izuzetak je leti, kada čisto lice ponekad prebrišem (isključivo) baby vlažnim maramicama, da bih se osvežila. Što se tiče skidanja šminke - veliki no, no.

Izuzetno retko koristim i ulja za negu tela. Ponekad leti nanesem neko svetlucavo na ruke i noge. Izbegavam ih zato što imam problem sa aknama i na leđima. :( Da nije tako, sigurno bih ih svakodnevno koristila.

Što se tiče kose, uopšte ne koristim gelove, voskove, a tek ponekad koristim lak. Jednostavno, ne volim taj osećaj da mi je kosa slepljena i fiksirana slojem nekog čuda od kog će posle da me svrbi teme. -.-

Roll-on dezodoransi su mi katastrofa - imam osećaj da nikako ne mogu da se osuše. Probala jednom i nikad više.

Ruževi za usne jarkih boja su nešto što ne umem da ponesem. Ne znam zašto. Više volim da stavim akcenat na oči prilikom šminkanja.

Voskovi za depilaciju i epilatori su veliki no-no kod mene. Jedino i isključivo zato što taj bol ne mogu da podnesem!

To bi otprilike bilo to. Slike su preuzete sa interneta. Nadam se da mi ne zamerate što sam ovako brzinski napisala post, jer sam zaista jedva ugrabila vremena.
Ko god želi da uradi ovaj tag, neka se oseća tagovanim. :D
Ljubim vas!

Коментари

Постави коментар

Популарни постови